FAQ

Hopelijk heeft u dankzij mijn website reeds een duidelijk beeld van wat ik voor u kan betekenen. Hieronder licht ik graag nog enkele zaken extra toe. Moest u nog met vragen zitten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Contacteer mij
Van éénmanszaak tot KMO. Elke ondernemer die vastzit in zijn groeiverhaal.
Neen! Connaction, dat is connecten en action. Connect, omdat ik graag een connectie wil maken met u. Door te luisteren en te overleggen komen we tot een groeiplan op uw maat. Tegelijkertijd breng ik u graag in contact met de juiste mensen uit mijn netwerk, indien nodig. En action, omdat ik meer doe dan puur de theorie. Ik schiet in actie om uw groeiplan in de praktijk om te zetten. Zodat u zich kunt concentreren op de kern van uw taken.
Een leuk kennismakingsgesprek kost helemaal niets. Als ik na dat gesprek het gevoel heb dat ik niets voor uw groei kan betekenen, stopt het hier. Maar niet voordat ik u doorverwijs naar externe partners die wél het verschil gaan maken. Is er een connectie? En ben ik er zeker van dat ik een meerwaarde voor u kan zijn? Dan kijken we samen hoe we de uitvoering concreet gaan vormgeven.
Absoluut niet! We nemen alle beslissingen samen. Tijdens een eerste gesprek bepalen we op welk gebied u wilt groeien. Afhankelijk van wat daar naar bovenkomt, stel ik een groeiplan op.
De samenwerking start altijd met een kennismakingsgesprek. Want geen Connaction zonder een ‘klik’. Is het duidelijk wat de eerste stap gaat zijn? Dan vliegen we er meteen in. Heeft u het gevoel vast te zitten en weet u niet hoe het verder moet? Dan kijken we tijdens een screening waar het schoentje wringt. Stoppen kan op elk moment van het groeiplan… maar hopelijk pas nadat uw bedrijf helemaal klaar is om verder door te groeien.
Neen. Ik kijk vanuit mijn expertise wat de prioriteiten zijn. Klopt uw marketingverhaal? Werkt uw branding? Heeft uw website wat groeihormoon nodig? Zou een (vak)beurs u verderhelpen? Dan ga ik voor u op zoek naar de juiste invulling. Ik selecteer en brief verschillende communicatiebureaus en overloop samen met u de offertes. Maar uiteraard beslist u helemaal zelf. Want ook bij een communicatiebureau is de connectie heel belangrijk.
Ja. Ik ga zelfs de baan op als het nodig blijkt om onderzoeken uit te voeren. Waar struikelt uw potentiële klant het vaakst over? Voelen uw salesmedewerkers zich voldoende zeker? Vanaf het ogenblik dat u nieuwe krachten aantrekt, beslist u of u die taak aan mij overlaat, of een extern HR-kantoor aantrekt. Als u gaat voor die laatste optie: ik adviseer u graag!
Absoluut, u mag mij als partner beschouwen die in alle vertrouwen met u overlegt hoe we uw groeiplan het best aanpakken. Dat betekent voor mij veel naar u luisteren, zodat ik een inzicht krijg waarmee u vooral moeilijkheden heeft. Of dit nu gaat over de opstelling of haalbaarheid van uw businessplan, over de moeilijkheden die u ervaart met medewerkers, of een marktanalyse over uw concullega’s.
Samen met u kijk ik vanaf welk moment u een bijkomende kracht moet aantrekken. En maak ik voor u alvast een eerste selectie van kandidaten. Misschien is het na analyse ook mogelijk dat u intern voor een switch zorgt en/of het voor uw medewerkers verstandig is om een loopbaancoaching te volgen. Ik zoek dan voor u naar de beste partner op dat vlak.
Hoe goed kent u uw klanten? Wordt uw CRM-database voldoende bijgehouden zodat u kan inspelen op belangrijke gebeurtenissen binnen uw klantenbestand? Bent u op de hoogte van uw klantentevredenheid? Vaak vertellen uw klanten over minder prettige ervaringen… maar weet u ook hoe tevreden uw klant is over de samenwerking als alles vlot verloopt?

Bent u klaar om samen te groeien?

Aarzel niet om mij te contacteren!

© CONNACTION 2021