Over mij

Als het over uw zaak gaat, praat u het liefst van al met een andere ondernemer. Omdat die snapt voor welke uitdagingen u staat. Omdat die weet wat het is om zich helemaal te smijten voor zijn zaak.

Contacteer mij

Toen ik 35 jaar geleden aan mijn carrière begon, dacht ik er niet aan om mijn eigen zaak op te starten. Gewoon omdat ik totaal geen notie had van hoe ik eraan moest beginnen. Maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. En er gebeurde iets belangrijk: ik vond een sparringpartner die me begeleidde. Een ervaren ondernemer die me hielp groeien.

Dat is nu precies wat ik voor u wil zijn: iemand die uw bedrijf helpt groeien. Een partner die u dankzij sparring verder helpt naar de volgende stap, zodat u zich kan blijven concentreren op uw core business.

Maar niet alleen in theorie. Ook het uitvoerend aspect neem ik voor mijn rekening. Of ik breng u in contact met mensen in mijn netwerk die dat voor u klaarspelen.

Wivina | Connaction

Wivina Briers

Mijn passies: Mijn (klein)kinderen, lezen, wandelen, fietsen

Contacteer mij+32 475 756 718
Bestuurder(1992-1996)
Communicatie, marketing en evenementenkantoor. Onder mijn impuls de opstart van het luxe magazine Riant Wonen.
Afgevaardigd Bestuurder – Eigenaar(1994 – 2009)
Ontwikkeling en groei van het luxe magazine Riant Wonen, gericht aan een publiek met bouwplannen en zin voor interieurinrichting. Het magazine groeide uit van 1 keer per jaar verschijnen met gemiddeld 200 pagina’s en een omzet van 75.000 euro in 1995, tot 2 verschijningen per jaar met telkens gemiddeld 320 pagina’s en een omzet van 600.000 euro bij overdracht van het handelsfonds.
Commercieel Relatie Manager(2010 – 2015)
Fondsenwerving en het tot stand brengen van ruilovereenkomsten en samenwerkingsverbanden in kader van events georganiseerd ter bevordering van het leesgedrag in Vlaanderen door de overkoepelende ledenorganisatie Boek.be. Boek.be is vooral bekend als bezieler en organisator van de jaarlijks terugkerende ‘Boekenbeurs’ in Antwerp Expo.
Marketing Consultant(2015-2017)
Vastgoedkantoor gelegen in Schilde met meer dan 20 jaar ervaring. Uitvoeren van marktstudies in kader van het uitbouwen van een franchise netwerk. Na screening, overleggen met zaakvoerders om hun marketing te verfijnen en hun sales op te voeren.
Netwerkorganisatie(sinds 2014)
House of Flanders is een ontmoetingsplaats voor alle Vlamingen die verantwoordelijkheid dragen in het bedrijfsleven, de politieke, academische, wetenschappelijke en culturele wereld of andere belangrijke maatschappelijke groepen. House of Flanders verrijkt mijn persoonlijk netwerk, maar ik benader eveneens mijn bestaand netwerk om het ledenbestand van House of Flanders naar omhoog te brengen. Nieuwe evenementen mee bedenken om onze leden te blijven boeien en nieuwe leden aan te trekken, hoort bij de uitdagingen.

Bent u klaar om samen te groeien?

Aarzel niet om mij te contacteren!

Waarom Connaction?

Groeien betekent de juiste keuzes maken. Heeft u hulp nodig op vlak van marketing, sales of bedrijfsvoering? Dan kunnen we meteen ter zake komen. Of weet u niet goed wat voor uw KMO de eerste logische stap is in uw groeiverhaal? Dan beginnen we met een screening.

Screening

Wat zijn de prioriteiten voor úw bedrijf? Welke afdeling heeft het meeste baat bij een stevige groeischeut?

Marketing

Nog te veel KMO’s lopen verloren in de wildgroei aan communicatiemogelijkheden. Ik zorg voor overzicht!

Sales

Uw verkoop een niveau hoger tillen? Samen maken we van uw salesteam een goed geoliede verkoopsmachine.

Bedrijfsvoering

Is uw businessplan de ideale voedingsbodem voor verdere groei? Of moeten we er samen nieuw leven inblazen?

© CONNACTION 2021