Over mij

Als het over uw zaak gaat, praat u het liefst van al met een andere ondernemer. Omdat die snapt voor welke uitdagingen u staat. Omdat die weet wat het is om zich helemaal te smijten voor zijn zaak.

Contacteer mij

Toen ik meer dan 40 jaar geleden aan mijn carrière begon, had ik nooit durven dromen dat het een ongelooflijk boeiend traject zou worden. Zo’n pad leg je niet alleen af. Je laat je omringen door mensen die je helpen met inzichten en je begeleiden in je groei. Mensen die meedenken in het verder ontwikkelen van je product of je diensten.

De laatste jaren leerde ik dat groeien nog beter werkt wanneer je zoekt naar evenwicht in de talenten die je aantrekt. Gendergelijkwaardig, divers en inclusief ondernemen speelt hierin een cruciale rol. Niet alleen economisch maar zeker ook kwalitatief groeien in een sociaal duurzaam beleid, brengt je als ondernemer zoveel verder.

Met die uitdagingen wil ik nu bedrijven begeleiden in hun ontwikkeling op gebied van HR beleid, rekrutering, doorgroei mogelijkheden, logistieke uitdagingen, communicatie en marketing.

Wivina | Connaction

Wivina Briers

Mijn passies: Mijn (klein)kinderen, lezen, wandelen, fietsen

Contacteer mij+32 475 756 718
Bestuurder(1992-1996)
Communicatie, marketing en evenementenkantoor. Onder mijn impuls de opstart van het luxe magazine Riant Wonen.
Afgevaardigd Bestuurder – Eigenaar(1994 – 2009)
Ontwikkeling en groei van het luxe magazine Riant Wonen, gericht aan een publiek met bouwplannen en zin voor interieurinrichting. Het magazine groeide uit van 1 keer per jaar verschijnen met gemiddeld 200 pagina’s en een omzet van 75.000 euro in 1995, tot 2 verschijningen per jaar met telkens gemiddeld 320 pagina’s en een omzet van 600.000 euro bij overdracht van het handelsfonds.
Commercieel Relatie Manager(2010 – 2015)
Fondsenwerving en het tot stand brengen van ruilovereenkomsten en samenwerkingsverbanden in kader van events georganiseerd ter bevordering van het leesgedrag in Vlaanderen door de overkoepelende ledenorganisatie Boek.be. Boek.be is vooral bekend als bezieler en organisator van de jaarlijks terugkerende ‘Boekenbeurs’ in Antwerp Expo.
Marketing Consultant(2015-2017)
Vastgoedkantoor gelegen in Schilde met meer dan 20 jaar ervaring. Uitvoeren van marktstudies in kader van het uitbouwen van een franchise netwerk. Na screening, overleggen met zaakvoerders om hun marketing te verfijnen en hun sales op te voeren.
Kwaliteitscertificaat
X² groeide van een netwerkorganisatie gecombineerd met een online magazine, uit tot een kwaliteitscertificaat van gendergelijkwaardig ondernemen. X² registreerde als eerste binnen de Europese unie een kwaliteitslabel waarmee gendergelijkwaardigheid, diversiteit en inclusief ondernemerschap gemeten worden op basis van een uitgeschreven code of conduct op vlak van HR beleid, rekrutering, doorgroei, logistieke aanpak, communicatie en marketing.

Bent u klaar om samen te groeien?

Aarzel niet om mij te contacteren!

Waarom Connaction?

Groeien betekent de juiste keuzes maken. Heeft u hulp nodig op vlak van bedrijfsvoering rond HR beleid, rekrutering, communicatie en marketing in een gelijkwaardige omgeving? Dan kunnen we meteen ter zake komen. Weet u niet goed wat voor u de eerstvolgende stap is? Dan beginnen we met een screening.

Screening

Wat zijn de prioriteiten voor úw bedrijf? Welke afdeling heeft het meeste baat bij een aanpak rond gelijkwaardigheid en inclusie?

Marketing

Nog te veel KMO’s vergeten naar buiten te komen met een inclusief verhaal. Ik zorg voor inzicht.

Sociale duurzaamheid

Uw HR beleid naar een hoger niveau tillen? Samen zorgen we ervoor dat iedereen zijn plek vindt binnen uw organisatie.

Bedrijfsvoering

Is uw businessplan de ideale voedingsbodem voor verdere groei? Of moeten we er samen nieuw leven inblazen?

© CONNACTION 2023