Sociale duurzaamheid

Uw HR beleid naar een hoger niveau tillen? Samen zorgen we ervoor dat iedereen zijn plek vindt binnen uw organisatie.

Contacteer mij

Zonder gemotiveerde medewerkers geen omzet. Zo simpel is het. Maar alles behalve simpel is
het om een duidelijk plan van aanpak op te stellen om zo van uw team een goed geoliede machine te maken. Want hoe goed uw product of diensten ook mogen zijn: zonder uw menselijk kapitaal, zullen ze de weg naar uw klanten niet vinden.
Heeft u het gevoel dat uw medewerkers meer klagen dan zich gemotiveerd voelen? Of raakt u zelf gedemotiveerd door de negatieve sfeer die er intern leeft? Ik zoek samen met u uit op welke manier we hier verandering in kunnen brengen. Misschien hebben uw medewerkers nood aan eerlijke feedback van een buitenstaander met ruime ervaring? Of misschien komen ze gewoonweg handen tekort om goed werk te leveren? Dan begeleid ik u bij de aanwerving van een nieuwe werkkracht.

  • Een duidelijk plan van aanpak en een duidelijke teamstructuur.
  • De motivatie van interne medewerkers in kaart brengen.
  • Begeleiding, workshops en gesprekken met een analyse achteraf.
  • Rekrutering en communicatie afstemmen op de in kaart gebrachte analyses.
Wivina - Connaction
Hulp nodig met Sociale duurzaamheid?
contacteer mij +32 475 756 718

01

Ready…

Wilt u met uw organisatie een betrokken team samenstellen? Is uw huidige team klaar voor een volgende stap? Tijdens dit intakegesprek overlopen we samen wat u precies zoekt.

02

Set…

Na die analyse leggen we doelen vast. En belangrijker: een concreet groeiplan van aanpak om die doelen te bereiken. Volledig op maat van uw bedrijf en uw (toekomstig) team.

03

Grow

Tijd om te groeien! Ik ondersteun u waar ik kan. Door samen met u relevante opleidingen eruit te pikken. Of zelf met uw team aan de slag te gaan. Zo leggen we samen de kiem voor succes.

04

Finish

Vallen de puzzelstukken in elkaar? Voelen uw medewerkers dat ze gelijkwaardig en inclusief betrokken zijn in uw bedrijf? Dan laat ik jullie genieten van het behaalde succes… maar blijf uiteraard beschikbaar voor opvolging.

Bent u klaar om samen te groeien?

Aarzel niet om mij te contacteren!

Waarom Connaction?

Groeien betekent de juiste keuzes maken. Heeft u hulp nodig op vlak van bedrijfsvoering rond HR beleid, rekrutering, communicatie en marketing in een gelijkwaardige omgeving? Dan kunnen we meteen ter zake komen. Weet u niet goed wat voor u de eerstvolgende stap is? Dan beginnen we met een screening.

Screening

Wat zijn de prioriteiten voor úw bedrijf? Welke afdeling heeft het meeste baat bij een aanpak rond gelijkwaardigheid en inclusie?

Marketing

Nog te veel KMO’s vergeten naar buiten te komen met een inclusief verhaal. Ik zorg voor inzicht.

Sociale duurzaamheid

Uw HR beleid naar een hoger niveau tillen? Samen zorgen we ervoor dat iedereen zijn plek vindt binnen uw organisatie.

Bedrijfsvoering

Is uw businessplan de ideale voedingsbodem voor verdere groei? Of moeten we er samen nieuw leven inblazen?

© CONNACTION 2024